Seçil Erzan davasında ‘kasa’ iddiası: Tefecilerden eski sevgiliye suçlama… O avukat Odatv’ye konuştu

Yüksek kâr vaadiyle ünlü futbolcular dahil 29 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Seçil Erzan ve 7 sanığın yargılandığı davada flaş bir gelişme yaşandı. Savcılık, Seçil Erzan’ın araç içerisinde videosunu çeken İranlı Mojtaba Haghani ve Süleyman Aslan hakkında ‘Tefecilik’ suçlamasıyla iddianame düzenledi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, hazırlanan iddianamede ifadesine yer verilen Mojtaba Haghani, Seçil Erzan’ın Göktürk’te bulunan evinde büyük bir çelik kasa bulunduğunu ve toplanan paraların bir kısmının kasa içerisinde olduğunu anlattı. Kasanın daha sonra Erzan’ın o dönem nişanlısı olan avukat Candaş Gürol tarafından özel bir şirket aracılığıyla kendi evine taşındığını, dolayısıyla paranın Candaş Gürol’da olduğunu iddia etti.

CANDAŞ GÜROL ODATV’YE KONUŞTU

İddiaların ardından Odatv’ye konuşan Candaş Gürol, hakkındaki suçlamaları yalanladı. Söz konusu iddiayı öne süren kişiyi tanımadığını belirten Candaş Gürol şöyle konuştu:

YOLDA GÖRSEM TANIMAM

“Bugüne kadar hep sustum, yargıyı etkilerim, zarar veririm yanlış anlaşılırım diye çekindim. Basında bugün çıkan haberlere bakınca artık daha fazla sessiz kalamadım. Seçil Erzan’ın oturduğum eve para dolu bir kasa yolladığı iddia edilmiş. İddianın sahibini tanımam. Yolda görsem fark etmeyeceğim birisi.”

HER YERDE KAMERA VAR AÇIP BAKSINLAR

“Okuduğuma göre tefecilikten yargılanıyor. Bu kadar akla zarar bir iddia neden ortaya atılır onu da bilmiyorum. Bu süreçte çok mağdur oldum. 21 yıldır işimle gücümle var olmaya çalışan emekçi bir insanım.

Dört beş aylık bir ilişkinin bedelini bu kadar ağır ödemek normal mi? Keşke haberi yapan arkadaşlar tenezzül edip bir arasalardı. ‘İşin aslı var mı’ deselerdi. Yüzlerce kişiye karşı açık hedef haline getirilmiş oldum. Evimde ne kasa var ne de içi para dolu başka bir şey… Her yerde kameralar var geçmişe dönük baksınlar…”

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir